a
This page is

About Us

We Fitness – Our story

“We” first stand for two, a man and a woman, a couple passionate for fitness and for working out. But these two group fitness instructors wanted more from their classes, more from their participants. Wanted to create a community of people which shares the same believes, the very same passion and dedication for working out, not just for the aesthetic results, but for the feeling of belonging as well.

We started by teaching group fitness classes in the most appreciated fitness centers in the capital of the country, became presenters for different fitness concepts and continued to teach group fitness classes in the online network! This way we found that we can build the same results from the comfort of our homes. We believe that our fitness programs are complete, challenging enough to change your physical and mentally state, even if you are a fitness addict or you are just starting this journey!

Class by class, week by week, “we” had the chance to reach, to connect and to emphasize with so many people, to discover that doing fitness is such a great way to stay healthy and also to make new friends. .

poza-noi

This way, “we” became so much more than just a couple, become a sum of friends, became a community of fitness lovers that expects only the best, wrapped in veils of dedication and commitment. “WE” became the idea that together we can work out so we can preserve and improve our fitness level and to keep our mind in a positive note

Join us by following our classes or by taking our programs and let us not only to train you, but to coach you into this amazing and full of commitment journey!

We Fitness – coaching your fitness journey!

despre-noi-21

About us

As a short resume, Andrei is specialized in functional and body weight training. Loves to teach indoor cycling, stretching, core and toning classes. The fun is always blended with the feeling of sweet pain during his workouts!

Certifications: Gold Level Schwinn Indoor Cycling, Functional Training Trainer, TRX – Bosu – Pilates and Flowin Instructor, Les Mills instructor for BodyPump, GRIT, CXWORX and BodyBalance.

Mihaela, can be described as one of the most beautiful woman trainers in the country, with a smile and dedication that will make you work out even if your batteries are running low!

Certifications: Advanced Matwork Pilates and Pilates Reformer Instructor, Indoor Cycling - Flowin and Les Mills certified instructor for BodyBalance and CXWORX, Master Trainer level course - Bulgarian Bag, certified Nutritionist Technician.

“WE” are Andrei & Mihaela Mutu along with the most amazing and strongest friends that you can imagine! Andrei & Mihaela, the trainers of this concept will only ask the best from you, because only to bring you the best is what’s driving them!

Photo gallery

Testimonials

Ramona Lia – renewal specialist

It was love at first site …asta dupa ce fetele de la receptia unei sali de cartier ma speriasera facandu-i o reclama de zile mari: “Clasele de cycling cu Andrei sunt cele mai grele, mai ales pentru un incepator!”

Si ce incepator eram!!!! Incepator in ale sportului. Mai incercasem eu la un moment dat, de vreo 3 ori, mersul la sala de forta, dar fara sorti de izbanda. Deh, nu am fost niciodata o impatimita a sportului!!!

Spusele receptionerei m-au speriat putin asa ca am ales sa fac primele 8 sedinte cu un alt instructor, insa incapatanarea si curiozitatea care ma caracterizeaza de multe ori m-au facut apoi sa imi incerc norocul si la domnul care avea reputatie de speriat.

Weellll, ce sa zic…a fost magnific…s-a creat ceea ce multi numim dependenta, dar ce dependenata!!!! Norocul meu ca asta e una sanatoasa!

Sa nu credeti ca m-am oprit la cycling. De acum vroiam sa descopar mai mult si incet,incet am ajuns la clase de Body Pump – by the way, aici mi-am descpoerit pectoralii =)) – metabolic workout – doamne, ce am mai urat antrenamentul asta…acum a ajuns sa fie printre preferatele mele – C-core si nu in ultimul rand Stretch. Da, da…Stretch…cunoscandu-l pe Andrei doar la clase in care motto-urile erau la modul “ Si cand nu mai poti, mai poti putin” sau “Stronger togheter!” nu as fi zis ca e capabil de ceva chill. Ei bine, m-am inselat amarnic. Zen total, deconectare maxima, iar seara cel mai odihnitor somn.

Cu Mihaela am ajuns sa interactionez, in prima faza, pe plan non-profesional, dar de cand cu statul in casa, am avut norocul si oportunitatea sa ne si antrenam impreuna. Mi-am zis ca sigur nu o sa am parte de febra musculara sau antrenamente super intense. Da, da….m-am inselat…din nou !!! Stiti voi febra aia care nu va permite sa va asezati pe scaun, pat sau sa coborati scari? Ei bine, de asta am avut parte. Si nu mai eram incepatoare si nici la un nivel minim de antrenament.

As putea spune multe in ceea ce ii priveste pe Miky si Andrei, insa concluzia este urmatoare: oameni exceptionali (nu s-a inventat un cuvant mai mare pe care sa il pot folosi), oameni dedicati si pasionati, oameni care stiu sa te motiveze prin puterea exemplului si care cred in tine chiar si atunci cand tu uiti sa o faci. Oameni care se adapteaza nevoilor fiecarui cursant si care dau dependenta, d-aia sanatoasa 😉

Pe scurt: OAMENI FRUMOSI!!!!

Ah, si inca ceva…vreti sa aveti motiv intemeiat de shooping? Antrenati-va cu oamenii astia si dupa cateva luni o sa fiti nevoiti sa schimbati garderoba!

Daniela Papadima

Despre Mihaela+Andrei

Acum vreo patru ani, într-o duminică dimineața, o cunoaștem pe Mihaela cu care am făcut, la șir, două antrenamente: unul în forță, altul doar pentru abdomene. Mărturisesc că în prima parte a antrenamentului nu m-am putut concentra decât pe cât de frumoasă poate fi noua noastră profesoară și, în plus, ce voce blândă, ce surâs, câtă bună creștere, toate cu totul și cu totul în afara omenirii agresive și

nepoliticoase cu care avem a face zi de zi. Am revenit cu regularitate de școlar premiant la aproape toate antrenamentele ei. Regretam doar că, din cauza programului, nu reușeam să asist și la ora de pilates de miercuri dimineața despre care auzisem că e nemaipomenită. Încetul cu încetul ne-am intrat în rutină. Tot ceea ce părea blândețe suavă se convertea într-un exercițiu constant al mușchilor și voinței, dificultățile erau adăugate treptat, minut de minut, în așa fel întât să nici nu-ți dai seama că după 50 de minute trupul și voința ta erau lucrate în detaliu.

L-am cunoscut în scurtă vreme și pe Andrei, soțul Mihaelei, un antrenor super titrat, un veritabil mentor pentru alții, și, în același timp, un exemplu de discreție, politețe, bun simț, empatie.

Întâmplarea face că mă cam pricep la evaluarea unor ore de învățare, indiferent de domeniu. Experiența mea profesională de director educațional la un reputat colegiu privat m-a pus în fața a sute de ore, din diferite discipline, pe care a trebuit să le evaluez, să le critic, să le dau feedback. Știu că planificareaminut de minut a unei ore de învățare este vitală pentru reușită, că nimic nu este la întâmplare, că în educație

nu e loc de improvizație goală. Că nu vii nepregătit în fața studenților mizând pe farmecul tău personal. În cazul soților Mutu, am avut, zi de zi, un model vivant de ore exemplare, gândite sistematic, cu legături invizibile pentru noi între o zi și alta, cu o știință a gradării dificultății, sau a varietății exercițiilor, fără cusur. Pentru mine, în afară de beneficiul pur fizic și emoțional, experiența cu orele de la sală a soților Mutu

a fost o delectare pedagogică.

Din păcate, din motive absconse, Andrei și-a încheiat colaborarea cu sala noastră, și această pierdere a fost îndelung deplânsă de colegele care beneficiau în programele de dimineață de talentul și priceperea lui. Cu Mihaela am rămas într-o fragile legătură, aveam cu toatele senzația că, mai devreme sau mai târziu o s-o pierdem și pe ea…

Dar a fost să vină epidemia cu ale ei interdicții, sala s-a închis și s-a repliat cu greu în găsirea de soluții alternative pentru cursanții săi. A fost o vreme când oamenii inventivi, cu inițiativă, au găsit imediat soluții și proiecte ca să-și ajute semenii și, de ce nu? să-și salveze business-ul propriu. Iar aici, Mihaela și Andrei s-au dovedit, ca de obicei, providențiali șu profesioniști. Au inițiat un program de antrenamente online,

inițial în dependență de un site de sport, ulterior pe cont propriu. Au continuat, cu inteligența antreprenorului inventiv, să țină legătura și cu alți cursanți care nu s-au înscris cu abonemente plătite, prin intermediul site-ului Music and Cycling, care a oferit, în tot acest răstimp antrenamente pro bono diverselor categorii de public din toată țara.

Cu prima ocazie m-am înscris la programul online al soților Mutu, pe care intenționez să-l urmez până-n pânzele albe. Prețurile sunt diverse în funcție de numărul de ore oferite, foarte convenabile, iar calitatea furnizată se situează la nivelul marilor antrenori internaționali. Atât Mihaela, cât și Andrei, s-au repliat formidabil pe modelul antrenamentului online, reușind să complinească neajunsurile unui astfel de

antrenament: lipsa apropierii fizice, a comunicării la firul ierbii, fluctuații ale transmisiei din motive tehnice. Au ajuns la un asmenea nivel al competenței, încât, doar ascultându-i, ești capabil să execuți exercițiile, atâtea explicații și lămuriri primești, atâtea demonstrații ți se oferă. Mihaela și Andrei sunt atenți cu fiecare nuanță a exercițiilor, ți le traduc în detalii de execuție, au o grijă enormă să nu-ți

periclitezi sănătatea executându-le eronat. Știu fiecare problemă de sănătate sau postură a elevilor lor. Lucrează atent, urmăresc execuțiile, dau feedback constant, glumesc, încurajează, te aduc la excelență pe nebăgare de seamă. Te aduc în pragul efortului și provocării maxime, fără ca însă, la finalul antrenamentului să simți că mai aveai puțin și-ți dădeai sufletul. Au o vorbă bună și o încurajare pentru fiecare, se vede de la o poștă că această profesiune reprezintă pura lor vocație. Urmăriți-le orele

de pe zoom, observați meticulozitatea pregătirii, atenția execuției, felul în care înțeleg imediat să-și schimbe unghiul de filmare pentru ca exercițiul propus să fie executat corect, felul în care suntem încurajați să dăm tot ce-i mai bun, vorbele frumoase pe care ni le adresează pe parcurs, felicitările autentice de care avem parte la finele fiecărui antrenament. Exemplar, totul exemplar. Profesionist, atent, cu multă căldură și devotament.

Nu am de gând să mă despart de sala la care vin de peste 10 ani. Mă leagă multe amintiri, experiențe bune și mai puțin bune, colegi drăguți și, mai ales, alți profesori excelenți. Dar, cât va fi să fie, o să continui să vin la programul soților Mutu ca la o excelentă alternativă de antrenament. Le recomand tuturor celor pasionați de exerciții fizice să vină la acest program cu ore creative, istețe, profunde, binefăcătoare.

Mihaela și Andrei sunt acel model uman care tâșnește dintr-o situație de criză și transformă, prin pasiune și dedicare, dificultatea în excelență. Succes, dragilor! Din toată inima.

Adina Deaconu

La jumatatea lui martie, pentru mine socul a fost foarte mare, legat de toate incertitudinile, fricile, temerile, necunoscutele pe care urma sa le traim. Dintre toate, pe primul loc la intrebarea “ce iti lipseste din … viata noastra anterioara?” raspunsul meu era invariabil… lipsa salii de sport. In primle 10 zile am facut fix… zero miscare. Greu de tot cu mobilizarea! Am vazut primele filmulete postate de Mihaela si Andrei pe Youtube si … cu greu… intr-o seara ma echipez in tinuta de sala si … ma prezint in sufragerie inarmata cu telefonul si … play! De atunci… tabata challenge si circuit training sunt vedete in fiecare zi! Chiar si de doua ori pe zi!

La inceputul lunii aprilie am trecut la … nivelul urmator: clase online live pe zoom cu cei doi super-eroi ai mei din perioada asta. Eu… mai putin prietena cu tehnologia, dar … daca si la mine a mers, atunci… e simplu de tot. La fel… de atunci… aproape in fiecare zi.

Concluzia acestor luni: am facut mai mult sport ca niciodata, mai multe clase de pilates saptamanal ca niciodata si eu ma simt mai fit si mai bine ca… niciodata!

Dragii mei, Mihaela & Andrei – va multumesc! Raman cu voi – online si offline – forever and ever.

Stiti deja care e raspunsul la intrebarea “sunt si lucruri pozitive in pandemie?”. Oooo, daaaa – din nou clase cu Andrei dupa muuuulte luni si mai muuuult pilates ca niciodata cu Mihaela! E asa de bine cu voi in sufragerie! Continuam impreuna!

Mult succes cu noul proiect! Va iubesc!

Draga Miha si Andrei

Voi sunteti eroii mei

Mi-ati daruit energia

Sa depasesc pandemia

Eu va multumesc distins

Pentru task-ul atins

Ma simt bine sa fiu FIT

Si ca sa va spun cinstit

Folosesc acest “atu”J

Va imbratisez dragi “Mutu”

Miruna Trica

Daca e sa ma gandesc la un titlu pentru ceea ce doresc sa scriu, nu imi vine nimic mai potrivit in minte

decat “ Despre oameni. Despre pasiuni. Despre a fi un profesionist desavarsit”. Doar ca ei sunt doi. Doi frumosi si la propriu si la figurat. Experienta mea cu ei incepe cu cativa ani in urma. Aparuse deja zvonul la sala de sport la care mergeam ca vine marele Andrei Mutu in echipa. N-am avut curajul sa intru la orele lui – celebritatea lui batea nivelul de performanta la care ma situam eu. Auzind insa comentarii si elogii in vestiar atat in ceea ce priveste antrenamentele cat si antrenorul, zic hai frate, sa incerc ca nu o fi foc. Si am incercat. Si da, a fost “wow”! Din pacate insa nu am putut continua datorita orarului care nu imi permitea sa particip la clasele lui.

Dupa ceva timp s-a alaturat echipei si Mihaela. La fel, zvonuri, discutii, comentarii. Intr o duminica dimineata intamplarea a facut sa intru la o ora de spinning la care era anuntat un alt antrenor. Si… a aparut o papusa de fata cu cei mai mari si albastri ochi pe care i-am vazut. Am crezut ca este o colega de sport noua…well, nu. Era chiar antrenoarea. Am zambit cu intelegere, gandindu-ma ca am pierdut o ora din viata, asta este! Si a urmat o ora in care cu blandetea si delicatetea ei…NE-A RUPT!! Cum m-am dat jos de pe bicicleta este si acum un mister.

Am continuat sa vin la orele ei de cate ori imi permitea programul. Si am descoperit un pilates de

exceptie caruia a am ramas fan 4ever.

Si a venit perioada pandemiei. Si oamenii acestia frumosi au inceput sa posteze filmulete pentru antrenamente acasa, asa, de la ei pentru noi. Dupa scurt timp au inceput sa faca antrenamente online. Si ne-au primit in casa lor, ne-au ghidat cu rabdare si zambete pe buze. Si cu animalutele lor minunate. Si ne-au muncit ca pe hotii de cai. Zilnic, cate doua ore. Este deja celebra prima mea ora online cu Andrei- prietenii stiu la ce fac referire. 😊

Si eu care credeam ca nimeni nu ma mai poate surprinde in domeniul acesta… eu am invatat trei luni ca se poate. Ca se pot face antrenamente profesioniste online. Ca exista antrenori care gandesc in cele mai mici detalii fiecare ora. Care au atata dedicare incat stiu cu precizie ce problema are fiecare si isi fac timp sa propuna variante. In trei luni nu am facut un antrenament care sa semene cu altul. Am ras si am muncit in ciuda “aolelilor” mele traditionale. Am descoprit doi oameni incredibil de frumosi care isi duc profesia la nivel de arta. Am descoperit … prieteni.

Pentru oricine vrea sa faca sport indiferent de conditia fizica si pentru oricine isi doreste un stil de viata sanatos, PRIETENII mei, Mihaela si Andrei sunt raspunsul.

Dragii mei, va multumesc cu recunostiinta pentru lectia de viata impecabila pe care o predati!

Cristina Maria Grosu

Sunt o persoana care cauta scuze mereu pentru a nu face sport.Sunt obosita,nu am timp,sportul este un moft dar,toate acestea pana in ziua in care am prins curaj și am intrat intr-o sala de sport.Era prima mea clasa alături de Mihaela Mutu.O ființa calda,blândă care îți dădea o stare de bine.In ora aceea am văzut multa pasiune și dăruire.Un om care este 100% dedicat muncii lui și oamenilor care sunt in sala.Un om care îți transmite din pasiunea,dăruirea și energia lui și te face sa te îndrăgostești te sport!Anii au zburat de atunci eu i-am rămas fidela.Nu ai cum altfel.Un antrenor ca ea rar găsești!Multumesc Mihaela!Ma voi antrena alături de tine și când voi merge in baston!

Mirela Radu

Pot sa spun despre voi amandoi foarte multe si frumoase lucruri, dar cel mai important dintre toate este ca sunteti super profesionisti. Si daca ar fi sa va descriu mai pe larg, as putea spune ca sunteti genul de instructori care combina foarte bine exercițiile, ne provoaca mereu si ne fac sa ne depasim limitele de la o zi la alta, sunteti “ingeri si demoni” in egala masura, in special atunci cand vedeti ca “motoarele” noastre nu mai trag la adevarata capacitate.
Eu nu pot decat sa va multumesc pentru toate orele tinute de voi atat la sala, cat si in online, ore care in viziunea mea au fost si sunt mereu la inaltimea asteptarilor! Lucram de aproape 5 ani împreună si pot spune ca in acesti ani nu numai ca am reusit sa-mi imbunatatesc sanatatea, dar am ajuns sa-l impresionez pe sotul meu cu nivelul la care sunt din punct de vedere fizic (tonus, muschi, putere, concentrare) si asta in mare parte v-i se datoreaza voua! MULTUMESC

Alexandra Chirulescu

Pe Andrei l-am cunoscut in urma cu 3 ani, cand am aflat ce inseamna indoor cycling. Incet, incet am descoperit un antrenament intens si atat de fain, in care nu stiu cand a trecut ora.
Prin Andrei si Mihaela am inceput sa fac variate tipuri de antrenamente, care iti lucreaza si muschi de care habar n-aveai ca ii ai ))
Ei m-au facut sa imi placa fitnesul din ce in ce mai mult
Niste oameni faini si frumosi, cu o inima mare de tot si o pasiune imensa pentru ceea ce fac. Nu ai cum sa nu-i iubesti. Together we’re better and stronger!

Luiza Afenduli

V’am apreciat din primul moment in care v’am cunoscut : dedicati, implicati.
Sunteti un cuplu de nota 10 care stiti sa motivati oamenii sa scoata ce au mai bun din ei.
Sa-si depaseasca limitele.
Si nu conteaza prin ce trec, ce probleme au avut peste zi, ce greutati au intampinat, ora antrenamentului cu voi este considerata Highlight’ul zilei de majoritatea membrilor comunitatii noastre de sportivi!
Stronger together!

Emilia Gheorghe

Despre Mihaela si Andrei as putea spune foarte multe si as incepe prin a spune ca sportul cu ei este ca o gura de oxigen luata undeva de pe culmile muntilor desi sportul cu ei l-am inceput in casa. Pentru mine atat Mihaela cat si Andrei sunt oamenii care au reusit sa ma ajute sa lucrez partile ale corpului unde de mult nu mai aveam niciun rezultat. Asfel ca, combinatia dintre Andrei care aduce exercitii pline de creativitate, in aparenta simple dar care lucreaza fiecare particica a corpului si Mihaela care duce pulsul cat mai sus si accentueaza lucrul asupra parti de sus a corpului, atat de importanta pentru noi femeile si atat de putin lucrata de multe dintre noi, mi-au adus cea mai mare satifcatie a rezultatelor observate in ceea ce priveste modificarea reala a formelor corpului meu, as putea spune chiar de invidiat. Impreuna dau dovada de seriozitate, implicare si promtitudine.
Ii recomand din tot sufletul, sunt minunati si pentru mine sunt combinatia perfecta.

Close
logo-alb

Join us by following our classes or by taking our programs and let us not only to train you, but to coach you into this amazing and full of commitment journey!

We Fitness – coaching your fitness journey!

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Phone: 0726188647 / 0767031104

Our socials
About