a
This page is

Pricing Plans

Choose the offer that suits you

1 session
4 sessions
8 sessions
12 sessions
1 session
PRICING

Reviews from you

Despre Mihaela si Andrei as putea spune foarte multe si as incepe prin a spune ca sportul cu ei este ca o gura de oxigen luata undeva de pe culmile muntilor desi sportul cu ei l-am inceput in casa. Pentru mine atat Mihaela cat si Andrei sunt oamenii care au reusit sa ma ajute sa lucrez partile ale corpului unde de mult nu mai aveam niciun rezultat. Asfel ca, combinatia dintre Andrei care aduce exercitii pline de creativitate, in aparenta simple dar care lucreaza fiecare particica a corpului si Mihaela care duce pulsul cat mai sus si accentueaza lucrul asupra parti de sus a corpului, atat de importanta pentru noi femeile si atat de putin lucrata de multe dintre noi, mi-au adus cea mai mare satifcatie a rezultatelor observate in ceea ce priveste modificarea reala a formelor corpului meu, as putea spune chiar de invidiat. Impreuna dau dovada de seriozitate, implicare si promtitudine. Ii recomand din tot sufletul, sunt minunati si pentru mine sunt combinatia perfecta.

Head of Wholesale Legal Services Department
Emilia Gheorghe

V’am apreciat din primul moment in care v’am cunoscut : dedicati, implicati. Sunteti un cuplu de nota 10 care stiti sa motivati oamenii sa scoata ce au mai bun din ei. Sa-si depaseasca limitele. Si nu conteaza prin ce trec, ce probleme au avut peste zi, ce greutati au intampinat, ora antrenamentului cu voi este considerata Highlight’ul zilei de majoritatea membrilor comunitatii noastre de sportivi! Stronger together!

Marketing Consultant
Luiza Afenduli

Pe Andrei l-am cunoscut in urma cu 3 ani, cand am aflat ce inseamna indoor cycling. Incet, incet am descoperit un antrenament intens si atat de fain, in care nu stiu cand a trecut ora. Prin Andrei si Mihaela am inceput sa fac variate tipuri de antrenamente, care iti lucreaza si muschi de care habar n-aveai ca ii ai )) Ei m-au facut sa imi placa fitnesul din ce in ce mai mult Niste oameni faini si frumosi, cu o inima mare de tot si o pasiune imensa pentru ceea ce fac. Nu ai cum sa nu-i iubesti. Together we’re better and stronger!

Doctor Veterinar
Alexandra Chirulescu

Sunt o persoana care cauta scuze mereu pentru a nu face sport.Sunt obosita,nu am timp,sportul este un moft dar,toate acestea pana in ziua in care am prins curaj și am intrat intr-o sala de sport.Era prima mea clasa alături de Mihaela Mutu.O ființa calda,blândă care îți dădea o stare de bine.In ora aceea am văzut multa pasiune și dăruire.Un om care este 100% dedicat muncii lui și oamenilor care sunt in sala.Un om care îți transmite din pasiunea,dăruirea și energia lui și te face sa te îndrăgostești te sport!Anii au zburat de atunci eu i-am rămas fidela.Nu ai cum altfel.Un antrenor ca ea rar găsești!Multumesc Mihaela!Ma voi antrena alături de tine și când voi merge in baston!

Cristina Maria Grosu
  • Emilia Gheorghe
  • Poza - Luiza Afendului
  • Poza - Alexandra Chirulescu
  • Cristina Maria Grosu
Close
logo-alb

Join us by following our classes or by taking our programs and let us not only to train you, but to coach you into this amazing and full of commitment journey!

We Fitness – coaching your fitness journey!

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Phone: 0726188647 / 0767031104

Our socials
About